EnglishEnglish
Português do BrasilPortuguês do BrasilEnglishEnglishSpanishSpanish
EnglishEnglishNederlandsNederlands
EnglishEnglish中文中文
EnglishEnglish日本語日本語
EnglishEnglish
EnglishEnglish
EnglishEnglish

Incotec is op zoek naar een


Teamleider Engineering


Location: Enkhuizen
Department: Maintenance
Requirements: hbo
Parttime/fulltime: Fulltime 38 uur
Country: The Netherlands

Your challenge


Als Teamleider Engineering maak je deel uit van het Maintenance Team, waarbij je alle voorkomende activiteiten op het gebied van onderhoud en manufacturing coördineert, uitvoert en evalueert.
Doel van de Maintenance afdeling is het in een vereiste conditie houden van machines, installaties en gebouwen, zodat de fabriek veilig en optimaal functioneert op een efficiënte manier.

Je geeft leiding aan een gemotiveerd en deskundig team op een coachende manier. Je coördineert preventieve en correctieve storingsmeldingen, plant, instrueert en controleert de activiteiten van de (Lead) Engineers en externe contracters en communiceert dit aan betrokkenen. Daarnaast zorg je voor correcte administratie en documentatie van de afdeling en ben je verantwoordelijk voor de activiteiten binnnen de afdeling op het gebied van Kwaliteit, Arbo, Veiligheid en Milieu.

You are


Je hebt een hbo-opleiding in technische richting Elektrotechniek/Werktuigbouwkunde/Installatietechniek) afgerond. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende functie.

Je organisatorisch vermogen is groot, je hebt technisch inzicht en ervaring met onderhouds-beheersystemen. Je beheerst de Nederlandse (vloeiend) en Engelse taal (basisniveau) en hebt basiskennis van Microsoft Office.

We offer


Een interessante baan en een enthousiaste groep collega’s. Naast een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een prettige werksfeer en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ton Duijn via telefoonnummer 0228-358000.

Je motivatiebrief, inclusief Curriculum Vitae kun je richten aan Olga Court, afdeling Human Resources, e-mail: HR@incotec.com.


Print this application Print this application


follow us!

Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)