EnglishEnglish
Português do BrasilPortuguês do BrasilEnglishEnglishSpanishSpanish
EnglishEnglishNederlandsNederlands
EnglishEnglish中文中文
EnglishEnglish日本語日本語
EnglishEnglish
EnglishEnglish
EnglishEnglish

Incotec is op zoek naar een


Accountmanager


Location: Enkhuizen
Department: Sales
Requirements: hbo
Parttime/fulltime: Fulltime 38 uur
Country: The Netherlands

Your challenge


als accountmanager bij Incotec is boeiend en veelzijdig: je stelt accountplannen op en bent verantwoordelijk voor de uitvoering. Je managet Europese accounts, onderhoudt nauw contact, kent als geen ander hun wensen en ideeën en vormt zo de brug tussen de klant en Incotec. Je signaleert trends in de markt en vertaalt dit samen met Research & Development en Marketing naar concrete producten en diensten. Je werkt in overleg met de Sales Manager aan grote projecten zoals licentieovereenkomsten en turn-key projecten. Je stuurt functioneel een of meerdere Back Officemedewerkers aan.

You are


een gedreven persoon, met een afgeronde commerciële agrarische opleiding op hbo-niveau. Je beschikt over ruime ervaring in de Agribusiness. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, en als je ook iets weet van Frans en Duits is dat een pré. Je hebt een aantal jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie en bent verantwoordelijk geweest voor een aantal key-accounts. Je bent bereid om te reizen en lange werkdagen te maken, je werkt zelfstandig maar ook goed in teamverband.

We offer


Een interessante baan en een enthousiaste groep collega’s, een aantrekkelijk salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer. Plus volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Zie je een match? Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Alexander van der Heiden via telefoonnummer 0228-358000. Je motivatiebrief, inclusief CV zien we graag gericht aan Mendy Steltenpool, afdeling Human Resources, e-mail: HR@incotec.com.


Print this application Print this application


follow us!

Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)