EnglishEnglish
Portuguęs do BrasilPortuguęs do BrasilEnglishEnglishSpanishSpanish
EnglishEnglishNederlandsNederlands
EnglishEnglish中文中文
EnglishEnglish日本語日本語
EnglishEnglish
EnglishEnglish
EnglishEnglish

Directie verhuist uit gele gebouw

Met ingang van eind juli zal het hoofdkantoor van zaadverbeteraar Incotec verhuizen van het kenmerkende ‘gele gebouw’ op het Westeinde 161 naar Westeinde 107 in Enkhuizen. Op dit adres zijn ook de productiefaciliteiten van het bedrijf en het recent geopende Innovatie Centrum gevestigd. Voordeel is dat bijna alle activiteiten nu geconcentreerd zijn op één locatie.  

 

Het gezichtsbepalende pand aan het Westeinde 107 wordt op dit moment grondig verbouwd en ook een aantal andere panden op het bedrijfsterrein wordt gerenoveerd, waardoor meer en goede kantoorruimte wordt gecreëerd. In december vorig jaar werd al het Innovatie Centrum geopend. De komende jaren verwacht Incotec verder te investeren in het terrein aan het Westeinde. Op dit moment heeft het bedrijf nog een vestiging in Zwaagdijk waar de blending, het mengen van grondstoffen, plaatsvindt.

 

Incotec is wereldwijd marktleider op het gebied van zaadverbetering in groente en akkerbouwgewassen en heeft locaties over de hele wereld. De vestiging in Enkhuizen is de hoofdvestiging.


Links: het gele gebouw op Westeinde 161 in Enkhuizen.

Rechts: Westeinde 107 in Enkhuizen.


follow us!

Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)