EnglishEnglish
Português do BrasilPortuguês do BrasilEnglishEnglishSpanishSpanish
EnglishEnglishNederlandsNederlands
EnglishEnglish中文中文
EnglishEnglish日本語日本語
EnglishEnglish
EnglishEnglish
EnglishEnglish

Wie zijn wij

Van de maisvelden in Noord-Amerika tot de sawa’s in Azië en van de sojaplantages in Zuid-Amerika tot de Noord-Europese kassen, in elke uithoek van de wereld produceren telers een enorme variatie van gewassen onder alle denkbare omstandigheden. Incotec biedt zaadtelers zoveel oplossingen als er problemen zijn, toegespitst op de diverse specifieke lokale omstandigheden.

Wij zijn DE zaadverbeteraars: onafhankelijk, innovatief en met een duidelijke focus op consistente, hoge kwaliteit voor onze klanten. Wij creëren unieke oplossingen, geïnspireerd door telers over de hele wereld.

Met Incotec vestigingen over de hele wereld, zijn we van alle markten thuis. We begrijpen welke uitdagingen telers ondervinden en we herkennen en anticiperen op lokale behoeftes.

De juiste oplossing voor elk probleem komt altijd voort uit goede samenwerking. Het is de combinatie van de juiste input vanuit onze klant en de toewijding en ervaring van Incotec’s wereldwijde team. Deze manier van samenwerking slaagt alleen als we onze klanten en de behoeftes van hun klanten, de telers, goed leren kennen.

En wij willen dat onze klanten ons kennen. We willen dat ze beseffen dat wanneer zij ons hoge kwaliteitsproducten in handen geven om te verwerken, zij onze techniek en manier van werken onvoorwaardelijk kunnen vertrouwen.

We zijn ons bewust van het belang van het krijgen - en behouden - van dat vertrouwen. Daarom doen we te allen tijde ons uiterste best om consistente, hoge kwaliteit te leveren. Continu en overal ter wereld.

We bieden zeven hoofdtechnologieën om de prestaties van het zaad te optimaliseren: opwaardering, priming, desinfectie, film coating, encrusteren en pilleren, het aanbrengen van actives en additives en analytische kwaliteitstesten.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nederland met vestigingen in de VS, Nederland, Frankrijk, Brazilië, India, Australië, China, Zuid Afrika, Maleisië en Argentinië. In december 2015 werd Incotec onderdeel van de Croda Group, vallend onder de Life Sciences business.

Croda is de naam achter de hoogwaardige ingrediënten en technologieën die toegepast worden door de grootste, meest succesvolle merken ter wereld: het creëren, maken en verkopen van specialistische chemische stoffen als basis voor industrieën en consumenten overal ter wereld. Met meer dan 4000 werknemers in meer dan 30 landen, focust Croda zich op het ontwikkelen en produceren van een groot assortiment praktische oplossingen voor haar klanten in negen verschillende markten.

www.croda.com


volg ons!

Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)