EnglishEnglish
Português do BrasilPortuguês do BrasilEnglishEnglishSpanishSpanish
EnglishEnglishNederlandsNederlands
EnglishEnglish中文中文
EnglishEnglish日本語日本語
EnglishEnglish
EnglishEnglish
EnglishEnglish

INCOTEC is op zoek naar een


Pilleerder


Locatie: Enkhuizen
Afdeling: Coating
Opleiding: mbo-niveau
Parttime/fulltime: Fulltime 38 uur
Land: The Netherlands

Jouw uitdaging


Op de afdeling Coating pilleer, kalibreer en filmcoat je diverse groente-, bloem- en akkerbouwzaden. Je wordt uitgebreid ingewerkt in deze ambachtelijke techniek. Je zorgt voor een eindproduct dat voldoet aan de eigen specifieke kwaliteitsnormen en leveringsvoorwaarden. Je controleert de productiegegevens, stelt de machines in, registreert de partijgegevens en onderhoudt de gebruikte apparatuur.

Jij bent


Je bent opgeleid op mbo-niveau. Je kunt goed zelfstandig èn in teamverband werken. Je bent nauwkeurig, punctueel en kunt geconcentreerd werken. Je bent flexibel en bereid om op andere disciplines te worden ingezet. Ervaring met en/of interesse in land- en tuinbouw is een pré. Bij voorkeur bezit je een heftruckdiploma of ben je bereid deze te behalen. Je kennis en beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is goed.

In deze functie werk je meerdere maanden per jaar in een tweepoegendienst.

Wij bieden


een interessante baan met enthousiaste collega’s, een aantrekkelijk salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer. Plus volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Zie je een match? Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Stefan van Diepen, telefoonnummer 0228-358000.

Je motivatiebrief, inclusief CV zien we graag voor 20 februari 2018, gericht aan Olga Court, afdeling Human Resources, e-mail: HR@incotec.com.


Print deze vacature Print deze vacature


volg ons!

Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)