EnglishEnglish
Português do BrasilPortuguês do BrasilEnglishEnglishSpanishSpanish
EnglishEnglishNederlandsNederlands
EnglishEnglish中文中文
EnglishEnglish日本語日本語
EnglishEnglish
EnglishEnglish
EnglishEnglish

Incotec is op zoek naar een


Manager QHSE


Locatie: Enkhuizen
Afdeling: Quality, Health, Safety and Environment
Opleiding: HBO/WO
Parttime/fulltime: Fulltime 38
Land: The Netherlands

Jouw uitdaging


Als Manager Quality, Health, Safety en Environment bij Incotec Europe in Enkhuizen ben je samen met het managementteam verantwoordelijk voor het verbeteren van de QHSE prestatie in de vestigingen Enkhuizen en Zwaagdijk. Je bent goed in het aanbrengen van structuur, je zorgt voor naleving van zowel klantenvereisten als de geldende wet- en regelgevingen. Je bent een drijvende kracht achter de cultuurverandering op je vakgebied.
De komende drie jaar heb je, samen met je team, de taak om de ISO 14001 en 45001 certificering en de aansluiting met de standaarden van Croda Group te realiseren. Je bent meewerkend voorman maar hebt een zichtbare rol in de veranderingsprocessen in de organisatie. Je brengt kennis en ervaring in het team en geeft coachend leiding aan een 4-tal adviseurs, junior en senior. Je rapporteert aan de Manager Operations.
Als QHSE manager ben je een spin in het web en zowel het gezicht binnen de organisatie als naar buiten. Je onderhoudt nauwe contacten met afdelingen als productie, logistiek, Research en Development maar ook met Communicatie en Marketing & Sales. Buiten het bedrijf heb je nauwe contacten met overheden en de bedrijfssector.
Veilig werken is voor de manager QHSE, ook inhoudelijk, een belangrijk speerpunt. Dat gaat over beleid maar vooral over het samen met de organisatie realiseren van ‘veilig werken’.

Jij bent


Je hebt minimaal HBO/WO opleiding; HVK of gelijkwaardig, bent ervaren in het verbeteren van de veiligheidscultuur en -prestatie in bedrijven. Je hebt ervaring met het opzetten van en werken met managementsystemen, je hebt chemische kennis, ervaring met milieu- en kwaliteitszorg, Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Je bent ambitieus, Initiatiefrijk en ondernemend. Je denkt in oplossingen, bent resultaatgericht, gericht op kwaliteit en naast een teamplayer ook zeer zelfstandig.

Wij bieden


Een interessante baan, in een interessant bedrijf en een enthousiaste groep collega’s. Naast een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een prettige werksfeer en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Teun van Wijngaarden van H&S adviesgroep via 072-512 47 63. Je motivatiebrief, inclusief CV, kun je sturen aan: t.vanwijngaarden@hsadviesgroep.nl


Print deze vacature Print deze vacature


volg ons!

Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)