EnglishEnglish
Português do BrasilPortuguês do BrasilEnglishEnglishSpanishSpanish
EnglishEnglishNederlandsNederlands
EnglishEnglish中文中文
EnglishEnglish日本語日本語
EnglishEnglish
EnglishEnglish
EnglishEnglish

Waarom werken bij Incotec

Incotec, onderdeel van de Croda Group, is een internationale organisatie waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Enkhuizen, Nederland en vestigingen in 13 landen wereldwijd.

Croda is de naam achter de hoogwaardige ingrediënten en technologieën die toegepast worden door de grootste, meest succesvolle merken ter wereld: het creëren, maken en verkopen van specialistische chemische stoffen als basis voor industrieën en consumenten overal ter wereld.

Bij Incotec werken wereldwijd meer dan 470 toegewijde collega’s met ervaring in het toevoegen van waarde aan zaad. Het kennisniveau is hoog en we zijn trots op het leveren van kwaliteit. Met een loyaal management en teamgerichte medewerkers, die ‘globaal denken en lokaal doen’, willen we onze business op een sociaal innovatieve basis verder uitbreiden en ontwikkelen.

We waarderen onze medewerkers. De kracht achter innovatie is de persoon, de ideeën, kennis en enthousiast teamwerk zijn de kernwaarden voor succes.

Als je denkt dat je in ons team past, check onze vacatures.  


volg ons!

Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)