EnglishEnglish
Português do BrasilPortuguês do BrasilEnglishEnglishSpanishSpanish
EnglishEnglishNederlandsNederlands
EnglishEnglish中文中文
EnglishEnglish日本語日本語
EnglishEnglish
EnglishEnglish
EnglishEnglish

Nieuwe eigenaar ThermoSeed

Vanaf december wordt Incotec ThermoSeed via een management buy-out overgedragen aan een nieuwe eigenaar: ThermoSeed Global AB in Uppsala, Zweden, onder leiding van Kenneth Alness. Incotec houdt een financieel belang in de nieuwe ThermoSeed organisatie, maar is niet betrokken bij het management. Kenneth Alness is een van de uitvinders van de ThermoSeed technologie en verantwoordelijk voor de succesvolle uitbreiding van ThermoSeed in Scandinavië.

De know how en service capaciteit van ThermoSeed blijft behouden, mede door de nauwe samenwerking met Lantmännen een coöperatie die veel ervaring heeft met ThermoSeed. Er treedt geen verandering op in de levering van producten en diensten. ThermoSeed blijft opereren vanuit de volledig uitgeruste fabriek in Zweden en de service aan klanten wereldwijd blijft intact.

ThermoSeed is een desinfectiemethode waarbij warme, vochtige lucht wordt gebruikt als een vorm van pasteurisatie. De technologie werd voor het eerst geïntroduceerd voor granen in Zweden in 2006 en is overgenomen door Incotec in 2008. In de afgelopen jaren heeft Incotec de technologie verder ontwikkeld met desinfectie van rijst en groentezaden. ThermoSeed is een veelbelovende en milieuvriendelijke desinfectietechnologie, maar het bleek moeilijk om deze technologie te commercialiseren binnen de Incotec structuur.


volg ons!

Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)