EnglishEnglish
Português do BrasilPortuguês do BrasilEnglishEnglishSpanishSpanish
EnglishEnglishNederlandsNederlands
EnglishEnglish中文中文
EnglishEnglish日本語日本語
EnglishEnglish
EnglishEnglish
EnglishEnglish

Incotec, een bedrijf dat wereldwijd producten en diensten levert om zaden te verbeteren is opgericht in 1968 en sinds december 2015 onderdeel van de Croda Group.

Croda is de naam achter de hoogwaardige ingrediënten en technologieën die toegepast worden door de grootste, meest succesvolle merken ter wereld: het creëren, maken en verkopen van specialistische chemische stoffen als basis voor industrieën en consumenten overal ter wereld.

Incotec’s coating- en zaadtechnologie bedrijven bieden wereldwijd producten en diensten aan voor zaadcoating, pillering, zaadverbetering en analytisch onderzoek. Onze producten zorgen voor verbetering en optimalisering van het zaad en we voeren analytische testen uit voor onze klanten, de telers en handelaren in de zaadindustrie.

Incotec heeft haar hoofdkantoor in Nederland, daarnaast heeft zij vestigingen in de Verenigde Staten, Frankrijk , Italië, Brazilië, Japan, India, Australië, China, Zuid-Afrika, Maleisië en Argentinië.

Incotec is part of Croda

Incotec is part of Croda

Wereldwijd dragen Croda medewerkers dagelijks bij aan duurzaamheid.

Wil je meer weten over Croda's kijk op duurzaamheid, bekijk dan de animatie op de Croda websitepagina waarin je ziet hoe het gebruik van Croda's ingrediënten bijdraagt aan de duurzaamheid van de eindproducten.


volg ons!

Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)